RESEPTIT
Grillattava täytetty
kesäkurpitsa
Helppo, mehevä ja ihanan täyttävä vaihtoehto kesäpöytään. Täydellinen tarjottava juhliin tai arkiherkuksi!
Valmistusaika 40 min
Kypsennysaika 20 min
Työaika 20 min
4 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt AITO SAUNAPALVIKALKKUNA 180 g |
4 kpl | Kesäkurpitsaa |
1 kpl | Punainen paprika |
2 kpl | Kevätsipulia |
1 dl | Crème fraîchea |
1,5 dl | Juustoraastetta |
1/2 tl | Suolaa |
1/4 tl | Mustaapippuria |
Valmistus ohje:
- Halkase kesäkurpitsat pitkittäin ja kuori sisustaa pois lusikalla (ripaus suolaa).
- Sekoita kulhossa pilkotut ja suikaloidut saunapalvikalkkuna, paprikakuutiot, kevätsipulit, juustoraaste, crème fraîche ja mausta (pippurilla ja suolalla)
-
Lusikoi täyte kesäkurpistaveneisiin ja grillaa epäsuoralla lämmöllä (tai uunissa 200°C)
n. 15–20 min