RESEPTIT
Tapaslautanen
Kun iltaan tekee mieli jotakin hyvää ilman turhaa säätöä, Savuhovin Tapaslautanen pelastaa tilanteen. Näyttävän herkullinen kokonaisuus valmistuu alle kymmenessä minuutissa – ja tekee takuulla vaikutuksen pöytäseurueeseen.
Valmistusaika 10 min
Kypsennysaika 0 min
Työaika 10 min
4 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt MUREA UUNIKINKKU 180 g |
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt AITO SAUNAPALVIKALKKUNAA 180 g |
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt MUREA KORPPUKINKKU 180 g |
Juustoja (esim. brie ja sinihomejuusto) Suolakeksejä Viinirypäleitä Hilloa |
Valmistus ohje:
- Ota iso lautanen, tarjotin tai leikkuulauta pohjaksi.
- Rullaa Savuhovin kinkku-, korppukinkku- ja kalkkunasiivut kauniiksi “nipuiksi” tai taittele ruusukkeiksi. Jaa eri kohtiin lautasta.
- Lisää juustot ja suolakeksit eri kohtiin lautasta
- Lusikoi hillo pieneen kulhoon ja aseta keskelle lautasta.
-
Lisää pari viinirypäletertun oksaa viimeistelemään kokonaisuus.
Tarjoile ja nauti!