RESEPTIT
Sadonkorjuuleipä
Täydellinen syksyinen välipala,
brunssiherkku tai pikku purtava
illanistujaisiin.
Valmistusaika 10 min
Kypsennysaika 0 min
Työaika 10 min
2 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
4 - 6 siiv. | Savuhovi Pitkään kypsynyt MUREA UUNIKINKKU 180 g |
2 viip. | Saaristolais- tai maalaisleipää |
2 rkl | Omena-hilloketta |
Tuoreita yrttejä |
Valmistus ohje:
- Paahda saaristolaisleipä kevyesti pannulla.
- Levitä päälle runsas kerros omenahilloketta.
- Asettele Savuhovin korppukinkkusiivut kauniisti päälle – voit taitella ne “ruusukkeiksi”, jotta leipä näyttää herkullisemmalta.
-
Halutessasi voit koristella leivät tuoreilla yrteillä.
Tarjoa heti lämpimänä.