RESEPTIT
Kinkkupiirakka
airfryerissä
Superhelppo ja mehevän herkullinen kinkkupiirakka airfryerissä – valmista hetkessä!
Valmistusaika 40 min
Kypsennysaika 30 min
Työaika 10 min
4 - 6 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt MUREA UUNIKINKKU 180 g |
1 pkt | Piirakkataikinaa |
75 g | Fetajuustoa |
1 kpl | Pieni kesäkurpitsa |
1 dl | Kirsikkatomaatteja |
1/2 | Punasipuli |
1,5 dl | Juustoraastetta |
2 rkl | Tuoreita yrttejä (basilikaa, ruohosipulia tai timjamia) |
Munamaito: | |
2 kpl | Kananmunaa |
1,5 dl | Ruokakermaa |
1/2 tl | Suolaa |
1/4 tl | Mustapippuria |
1/2 tl | Kuivattua basilikaa tai oreganoa |
Valmistus ohje:
- Painele suolainen piirakkapohja airfryerin pohjalle leivinpaperin päälle.
- Valmista munamaito yhdistämällä annetut ainesosat.
- Revi Savuhovi Murea Uunikinkkua piirakkapohjan päälle, lisää siivutettu kesäkurpitsa, pilkottu sipuli, kirsikkatomaatit, feta ja juustoraaste. Viimeistele haluamillasi yrteillä.
- Kaada päälle munamaito.
-
Laita piirakka airfryeriin 170°C n. 25–30 minuutin ajaksi, kunnes piirakka on valmista.
Tarjoile heti lämpimänä.