RESEPTIT
Kalkkunasalaatti
Mitähän sitä söisi huomenna?
Tässä meidän suosituksemme!
Valmistusaika 20 min
Kypsennysaika 10 min
Työaika 10 min
4-6 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Liekitetty KALKKUNA 150 g |
200 g | Viinirypäleitä |
100 g | Gouda- tai cheddarjuustoa |
100 g | Paahdettuja pekaani- tai saksanpähkinöitä |
1 tl | Hunajaa |
150 g | Rucolaa |
1 kpl | Pieni punasipuli |
Kastike: | |
3 rkl | Turkilaista jugurttia |
2 rkl | Majoneesia |
1 rkl | Sitruunamehua |
1 tl | Dijon-sinappia |
1 tl | Hunajaa |
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan |
Valmistus ohje:
- Paahda pähkinät: Kuumenna pannu, lisää pähkinät ja valuta päälle hunajaa. Paahda, kunnes ne karamellisoituvat kevyesti. Anna jäähtyä.
- Sekoita kastike: Yhdistä jogurtti, majoneesi, sitruunamehu, dijon, hunaja ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
- Kokoa salaatti: Levitä salaattipohja laakealle tarjoiluvadille. Ripottele päälle viinirypäleet, juustokuutiot, punasipuli ja kalkkunasuikaleet.
- Viimeistely: Kaada kastike kevyesti päälle ja ripottele pinnalle hunajapähkinät