RESEPTIT
Kalkkkuna Gyros
Kreikkalaisesta klassikkoherkusta inostuneena teimme maukkaan kalkkuna gyroksen
Valmistusaika 30 min
Kypsennysaika 20 min
Työaika 10 min
4-6 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt AITO SAUNAPALVIKALKKUNA 180 g |
1 pkt | Pitaleipää |
2 kpl | Tomaattia |
1/2 | Kurkkua |
1 rk. | Salaattia |
1/2 ps. | Ranskalaisia |
1 kpl | Pieni punasipuli |
Tzatsiki kastike: | |
200 g | Turkilaista jugurttia |
1/2 | Kurkku |
1 kpl | Valkosipulinkynsi |
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan |
Valmistus ohje:
- Aloita Tzatsiki kastikeesta ja laita samalla ranskalaiset uuniin pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Raasta 1/2 kurkku, ripaus suolaa, itketä kurkku n. 15 min ja purista kuivaksi.
- Tzatsiki kastike: Yhdistä jogurtti, itketetty kurkkuraaste ja puristettu valkosipulinkynsi. Sekoita tasaiseksi.
- Pilko kasvikset ja revi salaatti
-
Lämmitä pitaleipä uunissa tai mikrossa, kalkaise ja kokoa haluamallasi järjestyksessä.
Sitten vain nauttimaan!