RESEPTIT
Juurespelti Savuhovi tyyliin
Syksyn parhaat juurekset ja Savuhovin makkara yhdistelmä, joka tekee arki-illasta tai viikonlopun illanistujaisista täydellisen. Tämä ruoka on helppo valmistaa yhdellä pellillä, ja se sopii sellaisenaan pääruoaksi tai vaikka lisukkeeksi.
Valmistusaika 40 min
Kypsennysaika 20 min
Työaika 20 min
4 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi HOVINAKKI 250 g |
3 kpl | Porkkanaa |
2 kpl | Punajuurta |
1 kpl | Palsternakka |
1 kpl | Pieni bataatti |
1/2 | Kesäkurpitsa |
Yrttituorejuustoa | |
Oliviöljyä | |
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan |
Valmistus ohje:
- Pilko Hovinakit valmiiksi viipaleiksi.
- Kuori ja pilko juurekset suupaloiksi sekä levitä ne pellille.
- Lisää öljy, suola ja pippuri sekä muut haluamasi mausteet.
- Paahda juureksia ensin 20 min 200 °C, jonka jälkeen lisäät pilkotut makkarat ja paahda vielä 10 min.
- Viimeistele yrttituorejuustolla, mausta ja koristele esim. Kurpitsansiemenillä