RESEPTIT
Croissants - Muffinit
Näitä makuelämyksiä ei voi pysäyttää yhteen. Nauti croissant-muffineista, joissa kermaisen pehmeä rakenne ja hienostunut maku kohtaavat täydellisessä tasapainossa. Tutustu reseptiin ja hemmottele itseäsi hetkillä, jotka tuntuvat arjen luksukselta.
Valmistusaika 30 min
Kypsennysaika 15 min
Työaika 15 min
2 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt AITO SAUNAPALVIKINKKU 180 g |
1 pkt | Croissant-taikina |
100 g | Maustettua tuorejuustoa |
1 dl | Juustoraastetta |
1 kpl | Kananmuna (voiteluun) |
Valmistus ohje:
- Avaa croissant-taikina ja leikkaa kolmioiksi
- Voitele kolmiot ohuesti tuorejuustolla.
- Lisää päälle revittyä kinkkua ja juustoraastetta.
- Rullaa taikina löyhästi, leikkaa croissant puoliksi ja aseta muffinssivuokaan.
-
Voitele kananmunalla ja paista 200°C noin 12–15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Tarjoile lämpiminä!