RESEPTIT
Cannellonit
kinkku-kasvistäytteellä
Kun tekee mieli kunnolla ruokaisaa, mutta helposti valmistuvaa pastaruokaa, nämä Savuhovin kinkku-kasviscannellonit ovat täydellinen valinta.
Valmistusaika 40 min
Kypsennysaika 30 min
Työaika 10 min
4 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt MUREA UUNIKINKKU 180 g |
1 pkt | Cannelloni pastaputkia |
1 pkt | Ricotta Tuorejuustoa |
1 kpl | Pieni kesäkurpitsa |
1 kpl | Porkkana |
2 dl | Tomaattimurskaa |
1 dl | Ruokakermaa |
Juustoraastetta (Pinnalle) |
Valmistus ohje:
- Pilko Savuhovin murea uunikinkku pieniksi paloiksi
- Sekoita ricotta, Savuhovin kinkkukuutiot ja raastetut kasvikset kulhossa. Mausta pippurilla ja ripauksella suolaa.
- Valmista kastike. Sekoita tomaattimurska ja kerma, kaada uunivuoan pohjalle.
- Pursota tai lusikoi täyte kanneloonien sisään.
- Lado täytetyt putket vuokaan, kaada loput kastikkeesta päälle.
-
Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 °C uunissa noin 30–35 min, kunnes pinta kuplii ja saa väriä.
Tarjoile heti lämpimänä.