RESEPTIT
Lämmin bataattisalaatti
Täyteläinen, syksyinen ja vastustamattoman maukas kermainen kurpitsakinkkupasta.
Valmistusaika 35 min
Kypsennysaika 25 min
Työaika 10 min
2 - 3 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt AITO SAUNAPALVIKALKKUNA 180 g |
1 kpl | Bataatti |
200 g | Fetajuustoa (voit myös käyttää salaatijuustoa) |
1 pkt | Baby pinaattia |
1 kpl | Punasipuli |
Oliiviöljyä | |
Balsamikoa | |
Valkisipulinkynttä | |
Parmesanjuustoa | |
Tuoretta timjamia | |
Mausteita: Paprikajauhetta, suolaa ja mustapippuria maun mukaan |
Valmistus ohje:
- Kuori ja pilko batatti kuutioiksi, Liota kylmässävedessä n. 10 min ja kuivaa talouspaperilla.
- Lisää mausteet ja oliviöljy bataatteihin sekoita, aseta uunipellille leivinpaperin päälle ja laita uuniin paahtumaan 200 °C noin 18-25 min ja käännä puoli välissä.
-
Kokoa salaatti: pohjalle baby pinaattia, päälle bataatit, pilkottu saunapalvikinkku, sipuli ja fetajuusto.
Lorauta balsamicoa pintaan ja nauti heti lämpimänä!