RESEPTIT
Avocado Carbonara
Maukas pasta arkeen tai juhlaan
Valmistusaika 30 min
Kypsennysaika 20 min
Työaika 10 min
4 annosta
Raaka-aineet
Valmistusohje
Raaka-aineet
Määrä | Raaka-aineet |
|---|---|
1 pkt | Savuhovi Pitkään kypsynyt AITO SAUNAPALVIKINKKU 180 g |
300 g | Spagettia |
Parmesaanijuustoa | |
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan | |
Avokadotahna: | |
2 kpl | Avokadoa |
1 kpl | Kananmuna |
1,5 dl | Kuohukermaa |
1 kpl | Valkosipulinkynsi |
1/2 | Sitruunanmehu |
Valmistus ohje:
- Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä Spagettia noin 8 minuuttia, tai kunnes se on sopivan kypsää. Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä.
- Pilko Savuhovin Aito Saunapalvikinkku ja paista pannulla
- Tee avokadotahna: Halkaise avokadot ja poista kivet, leikkaa kuutioiksi, lisää kananmuna, kuorittu valkosipulinkynsi, puolikkaan sitruunan mehu ja blendaa tahna. Lisää tahnaan kuohukerma ja jatka sekoittamista blenderissä. Voit myös käyttää kulhoa ja sauvasekoitinta.
- Yhdistä keitetty pasta, paistetut Saunapalvikinkkusuikaleet sekä avokadotahna.
- Lisää mausteet ja parmesaanijuustoa.