SAVUHOVI – parasta vaativalle väelle.
Lihanvalmistuksen 
aatelia
 jo vuodesta
2010…
Savuhovi syntyi unelmasta valmistaa 
parempaa, paremmin. Meille ei makkara 
ole vain makkaraa, eikä ruoka einestä.
Savuhovi tunnetaan kautta maan suussa
sulavista leikkeleistään.
Leikkeleemme syntyvät osaavissa käsissä
ja ovat Premiumia ja Primaa,
nimeä myöden. Osaamisen
ja intohimoisen suhteen taustalla on
kymmenien vuosien kokemus.
…eikun herkuttelemaan!
 
															Savuhovin tuotteissa
on Avainlippu!
Avainlippu myönnetään vain tuotteille, 
joiden suomalaisuusaste on yli 50 %.
Savuhovi työllistää sekä suoraan,
että välillisesti yli 
100 henkilöä Suomessa.
 
															Savuhovin tuotteissa
on Avainlippu!
Avainlippu myönnetään vain tuotteille, 
joiden suomalaisuusaste on yli 50 %.
Savuhovi työllistää sekä suoraan,
että välillisesti yli 
100 henkilöä Suomessa.
 
															Lähes kaikissa
Savuhovin leikkeleissä
on sydänmerkki
 Savuhovin leikkeleet ovat luonnostaan
vähärasvaisia, mikä tekee niistä kevyen ja 
terveellisen vaihtoehdon arjen aterioille
 
															Lempeää lämpöä, sopivasti savua.
Palviliha on kuulunut suomalaiseen arkeen ja juhlaan kautta aikojen, ja syystäkin säilyttänyt paikkansa ihmisten suussa ja sydämessä. Savuhovin mehevän saunapalvin maku syntyy satoja vuosia vanhalla menetelmällä. Palvisaunamme lämmitetään jykevillä leppähaloilla, ja liha kypsyy saunan tasaisessa, lempeässä lämmössä pitkään. Valmiin, tummaksi savustuneen lihan maku on aito ja perinteinen – kuin silloin ennen.
 
															Lempeää lämpöä, sopivasti savua.
Palviliha on kuulunut suomalaiseen arkeen ja juhlaan kautta aikojen, ja syystäkin säilyttänyt paikkansa ihmisten suussa ja sydämessä. Savuhovin mehevän saunapalvin maku syntyy satoja vuosia vanhalla menetelmällä. Palvisaunamme lämmitetään jykevillä leppähaloilla, ja liha kypsyy saunan tasaisessa, lempeässä lämmössä pitkään. Valmiin, tummaksi savustuneen lihan maku on aito ja perinteinen – kuin silloin ennen.
 
															