Tietoa meistä

Lempeää lämpöä, sopivasti savua.

Palviliha on kuulunut suomalaiseen arkeen ja juhlaan kautta aikojen, ja syystäkin säilyttänyt paikkansa ihmisten suussa ja sydämessä. 
Savuhovin mehevän saunapalvin maku syntyy satoja vuosia vanhalla menetelmällä. Palvisaunamme lämmitetään jykevillä leppähaloilla, ja liha kypsyy saunan tasaisessa, lempeässä lämmössä pitkään. 
Valmiin, tummaksi savustuneen lihan maku on 
aito ja perinteinen – kuin silloin ennen.

Lihanvalmistuksen aatelia – jo vuodesta 2010.

Savuhovi syntyi unelmasta valmistaa parempaa, paremmin. 
Meille ei makkara ole  vain makkaraa, eikä ruoka einestä.
Savuhovi tunnetaan kautta maan suussa sulavista leikkeleistään. 
Leikkeleemme syntyvät osaavissa käsissä ja ovat PREMIUMIA ja PRIIMAA,
nimeä myöden.
Osaamisen ja intohimoisen suhteen taustalla on kymmenien vuosien kokemus.


SAVUHOVI – parasta vaativalle väelle.
Olkaa hyvä.