SAVUHOVI – parasta vaativalle väelle.
Lihanvalmistuksen aatelia jo vuodesta 2010.
Savuhovi syntyi unelmasta valmistaa parempaa, paremmin. Meille ei makkara ole vain makkaraa, eikä ruoka einestä. Savuhovi tunnetaan kautta maan suussa sulavista leikkeleistään. Leikkeleemme syntyvät osaavissa käsissä ja ovat PREMIUMIA ja PRIIMAA, nimeä myöden. Osaamisen ja intohimoisen suhteen taustalla on kymmenien vuosien kokemus.
SAVUHOVI – parasta vaativalle väelle.
Kaikissa SAVUHOVI:n tuotteissa on AVAINLIPPU
AVAINLIPPU myönnetään vain tuotteille, joiden suomalaisuusaste on yli 50 %. SAVUHOVI työllistää sekä suoraan että välillisesti yli 100 henkilöä Suomessa.
Lähes kaikissa SAVUHOVI:n tuotteissa on SYDÄNMERKKI
Savuhovin leikkeleet ovat luonnostaan vähärasvaisia, mikä tekee niistä kevyen ja terveellisen vaihtoehdon arjen aterioille
Lähes kaikissa SAVUHOVI:n tuotteissa on SYDÄNMERKKI
Savuhovin leikkeleet ovat luonnostaan vähärasvaisia, mikä tekee niistä kevyen ja terveellisen vaihtoehdon arjen aterioille
Lempeää lämpöä, sopivasti savua.
Palviliha on kuulunut suomalaiseen arkeen ja juhlaan kautta aikojen, ja syystäkin säilyttänyt paikkansa ihmisten suussa ja sydämessä. Savuhovin mehevän saunapalvin maku syntyy satoja vuosia vanhalla menetelmällä. Palvisaunamme lämmitetään jykevillä leppähaloilla, ja liha kypsyy saunan tasaisessa, lempeässä lämmössä pitkään. Valmiin, tummaksi savustuneen lihan maku on aito ja perinteinen – kuin silloin ennen.